Oczywiście, że istnieje taka możliwość.

Logujesz się do panelu, po przejściu do projektu oznaczasz wszystkie wzmianki, które chcesz usunąć. Oznaczasz je w tym miejscu:

... następnie scrollujesz na sam dół panelu

... i korzystasz z opcji usuń.

i taaadam, zaznaczone wzmianki zostały usunięte.

Czy udało Ci się znaleźć odpowiedź na swoje pytanie?