• Dla kont trialowych - wzmianki przetrzymywane są przez 30 dni od dnia wyłączenia konta

  • Dla kont posiadających abonament - wzmianki są przetrzymywane przez 90 dni od dnia wyłączenia konta

Czy udało Ci się znaleźć odpowiedź na swoje pytanie?